Strikkeburet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Tove Martinsen startet Strikkeburet hjemme på gården Østduun i Grong kommune den 1. september 2014. Da åpnet hun butikken i første etasje, med samlingssted i andre etasje i stabburet.

Etter ett års drift var det et tydelig behov for større plass, og det planlegges å flytte butikken inn i fjøset som hadde stått tomt etter at den siste kua forlot Østduun. Etter ytterligere et år var det duket for åpning av den nye butikken.

Tilsammen huser disse 240 kvadratmeterne et stort utvalg i garn, tilbehør og stemningsrelaterte produkter. Samt kaffekrok som et trivelig treffsted.

 

Våren 2017 ble Strikkeburet kåret til Norges Beste Garnbutikk. (Familien-bilder)

Oktober 2017 ble Strikkeburet tildelt Næringsprisen i Grong kommune.

I 2018 ble Strikkeburet tildelt Serviceprisen fra Namsos Næringsforening.
Tove setter Serviceprisen klart høyest av alle disse. Hun jobber for at kunden skal sitte igjen med en følelse av at dette er fortjent til enhver tid, i alle ledd.

 

 

Det blir arrangert mange ulike former for samstrikk, f.eks. koftemonteringskurs-helg på Grong Gård, strikkecamp, strikkecafé, strikkernes julebord m. m. I tillegg har vi arrangert et årlig julemarked hvor lokale utstillere kan selge sine hjemmelaga produkter.
Følg oss på facebook for kommende arrangement.

Etter ønsker fra kunder landet rundt, begynte vi sommeren 2020 å konkretisere alle løse tanker rundt nettbutikk. Vi ønsker å kunne tilby varer til alle våre kunder som ikke har mulighet til å "stikke innom".

Nina Rian som har jobbet ekstra i butikken i noen år, kjøpte seg inn i Strikkeburet AS. 

Ønsket er at vi greier å gjenskape stemningen fra butikken. Vi vil at alle dere som har vært innom, skal kjenne dere igjen. Og at de som enda ikke har hatt
mulighet til å innom, også vil trives sammen med oss.

Vi synes det er spennende å hjelpe kunden til å finne alternativt garn "som ikke klør" ;-) og som passer til den enkeltes ønsker. Ekstra gøy er det å få lose
kunden gjennom prosessen fra strikkelyst til ferdig produkt. Sammen utfyller vi hverandre i kompetanse.

 


ÅPNINGSTIDER (FYSISK BUTIKK)

Mandag: 10-15  /  17-20

Tirsdag: STENGT

Onsdag: 10-15  /  17-20

Torsdag: 10-15

Fredag: 10-18

Lørdag: 11-14
 

 

Trykk ENTER for √• søke